Fotolajm
Burime të afërta me zhvillimin e tabletit të ri të LG-së, G Pad 8.3, i cili pritej të debutonte në treg para fundit të vi këtij muaji, me një çmim mjaft konkurrues.

Në bazë të planifikimeve të Drejtorisë së Shërbimeve Publike të Prishtinës, pos zgjerimit dhe mirëmbajtjes së sipërfaqeve gjelbëruese, ka filluar edhe zbukurimi i hapësirave që ndodhen në nyjet e kryeqytetit. Në të gjitha rrethrrotullimet që ndodhen në brendësi të kryeqytetit janë mbjellë lule të reja të cilat janë kultivuar në serrat e Ndërmarrjes Publike Komunale “Hortikultura”. “Lulet të cilat janë të mbjella janë 5 lloje të tulipanit me nga dy ngjyra. Gjithsej janë mbjellë 48.600 zhardhokë të këtyre luleve”, tha kryeshefi i “Hortikulturës” , Isak Rakovica.

Sigal Prishtina fiton finalen e parë

Sigal Prishtina ka fituar finalen e parë në Ligën Ballkanike kundër skuadrës bullgare, Rilski me rezultat 74:72.

Romani grafik “Retour au Kosovo”, merr çmim në Itali

Dëshmi për gjithçka që ka ndodhur gjatë luftës janë të përmbledhura në romanin “Retour au Kosovo” nga Gani Jakupi dhe Jorge Gonzalez.

Mimoza Shkodra dhe Gena Lito janë në përgatitje të një bashkëpunimi. Këngëtarët kanë realizuar videoklipin dhe kjo është konfirmuar nëpërmjet disa fotografive të bëra gjatë xhirimeve. “Vjen së shpejti, me Genën…”, ka shkruar këngëtarja Shkodra. Kënga thuhet të jetë një baladë që mban titullin “Pikë në oqean”.

 

Takime urgjente te Ivanovi, diskutohet për sigurinë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov konvokoi takim në të cilin institucionet kompetente nga fusha e mbrojtjes, sigurisë dhe kundërzbulimit do ta informojnë kreun shtetëror të Republikës së Maqedonisë për ngjarjet aktuale.

19 minuta më parë

Elhaida Dani mahnit në Amsterdam (Video)

Përfaqësuesja e Shqipërisë në Eurovision, Elhaida Dani e ka mahnitur publikun e pranishëm në një koncert në Amsterdam, me këngën e saj “I’m Alive”.

12 minuta më parë

nen pernunim

Top